QINGDAO HEGU WOOD-PLASTIC MACHINERY CO.,LTD е акционерско приватно претпријатие, кое се посветува на истражување, развој и производство на различни машини и производи од дрво пластика, секогаш прави иновации и е во чекор со времето.
Како една од најраните домашни фабрики за развој на линија за истиснување на WPC, нашата компанија е професионален производител на машини за дрво-пластика во Кина. Имаме голем број високи експерти и техничари во линијата за истиснување на WPC, калапи, формула за процесот и производство на производи. богато искуство во областа на линијата за истиснување на WPC, можеме да обезбедиме целокупна услуга и проект со клуч.

За нас
WhatsApp онлајн разговор!